Keramikinis vištienos puodas yra specialiai skirtas vištienai ar kitai smulkiai paukštienai kepti. Jo dizainas leidžia marinuoti paukštį iš vidaus.
Vištiena ar bet kuris kitas paukštis dedamas ant vamzdžio, o kepimo metu išsiskyrę riebalai surenkami į indą. Kaitinant skystis verda ir cirkuliuoja paukštienos viduje, o mėsa kepama išorėje. Rezultatas - skanus ir sultingas patiekalas. Į dubenį galite įdėti bet kokį garnyrą, daržoves, kurios bus prisotintos sultimis ir įgaus nepamirštamą skonį.
Atsargumo priemonės
Negalima keramiką veikti staigiu temperatūros pokyčiu, nuo kurio ji gali suskilti. Tokiuose patiekaluose galite gaminti mėsą, žuvį, daržoves.
Labai svarbu! Neleiskite keramikai liestis su atvira ugnimi, turite palaukti, kol žarijos visiškai sudegs. Paruoštas patiekalas negali būti išimtas iš tandyro iš karto. Nuimkite dangtį ir leiskite keramikai keletą minučių palaipsniui atvėsti. Priešingu atveju, jei nebus laikomasi šių taisyklių, keramika suskils.
Kaip prižiūrėti:
- prieš įpilant į juos verdantį vandenį, būtinai praskalaukite karštu vandeniu;
- nuplaukite šiltame vandenyje, įpildami šiek tiek ploviklio. Indus plaukite minkštu šepetėliu, nešveiskite indų peiliu ar kitais aštriais daiktais. Tada palikite išdžiūti, neuždengdami ir nenušluostydami. Nenaudokite indaplovių keramikai plauti.
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
error
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
feedback
Pranešti apie komentarą
Ar tikrai norite pranešti šį komentarą?
check_circle
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą pateiktas ir bus peržiūrėtas moderatoriaus.
error
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
check_circle
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų komentaras buvo pridėtas ir bus matomas tada, kai jį patvirtins moderatorius.
error
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas
Aukštis - 14 cm Svoris - 3 kg Dubens gylis - 7 cm Dubens skersmuo - 25 cm Vamzdžio skersmuo - 6 cm
error Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas