Prieš pirmą naudojimą visą akmens paviršių nuvalykite drėgna šluoste.
Primygtinai rekomenduojame nemerkite akmens į vandenį, taip pat neplaukite jo po tekančiu vandeniu! Jei akmuo pateko į vandenį, prieš naudojimą jį reikia išdžiovinti natūralioje aplinkoje.
Padėję sausą akmenį ant grotelių, įdėkite konstrukciją į tandoorą. Kaitinkite akmenį 30 minučių.
Akmenį galite dėti tiek į jau įkaitintą tandoorą, tiek kaitinant.
Dėmesio! Šlapio akmens šildyti negalima.
Akmeniui įkaitus, ant jo dėkite kepimui skirtus produktus ir kepkite tandoore, kol bus paruošta.
Patogumo ir saugumo sumetimais, norėdami įdėti ar išimti produktus iš akmens, naudokite medinę mentelę.
Prieš naudojimą rekomenduojama lengvai apibarstyti mentelę ir akmenį miltais.
Valymas ir priežiūra.
Leiskite akmeniui atvėsti. Sausa šluoste arba švelniai grandydami peiliu arba sausa / šiek tiek drėgna vidutinio kietumo skalbimo šluoste pašalinkite miltų ar sudegusio maisto likučius.
Akmenį valykite tik sausa arba drėgna šluoste ir niekada nemerkite į vandenį!
Dėl to, kad akmuo pagamintas iš molio su ugnies smėlio priedu, kuris yra natūralios medžiagos, po ilgo ir pakartotinio naudojimo gali atsirasti tamsių dėmių nuo sudegusios tešlos arba smulkių nelygumų ir įbrėžimų ant paviršiaus, o tai NĖRA pagrindas skundui. Toks paviršiaus spalvos ir struktūros pasikeitimas jokiu būdu nepablogina akmens savybių ir neturi įtakos jo funkcijai.
Atsargumo priemonės:
NETEPKITE akmens aliejumi; NEPLAUTI indaplovėje; NENAUDOKITE ploviklių. NEMERKITE į vandenį.
Linkime malonaus naudojimo ir daug skanių kepinių!
STONE21
26 Prekės
Specifinė nuoroda
ean13
7201144150481
Nauja
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Ar tikrai norite pranešti šį komentarą?
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą pateiktas ir bus peržiūrėtas moderatoriaus.
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.